BERLIN-CHEMIE

Posvećeni zdravlju

BERLIN-CHEMIE je inovativan proizvođač lekova koji posluje na međunarodnom nivou s bogatom tradicijom. Od 1992. godine BERLIN-CHEMIE pripada MENARINI grupi koja je decenijama bila lider na italijanskom farmaceutskom tržištu. Kompanija, koja je osnovana u Napulju 1886. godine, sa sedištem u Firenci, tokom generacija se razvila u porodičnu farmaceutsku kompaniju koja posluje globalno. U okviru MENARINI grupe, BERLIN-CHEMIE je odgovoran za farmaceutsko poslovanje u Nemačkoj, istočnoj Evropi i regionu zajednice nezavisnih država (ZND). Pored toga, Berlin je jedna od glavnih lokacija za istraživanje grupe.

> 5.000 zaposlenih

> 30 tržišta

1,7 milijardi EUR prodaja

Dinamičan rast, inovativni medicinski proizvodi i bogato iskustvo koje obuhvata nekoliko generacija su zaštitni znaci kompanije BERLIN-CHEMIE. U Berlin-Adlershofu naša istorija seže do 1890. godine. Naši zaposleni su delom iz porodica koje su uključene u razvoj, proizvodnju i promet medicinskih proizvoda već pet generacija. Održavamo posebno blisku vezu sa sedištem u Berlinu, kojem smo svesrdno posvećeni.

U isto vreme, mi smo kosmopolitska kompanija. Sveukupno zapošljavamo više od 5000 ljudi iz preko 70 nacija. Štaviše, stručno usavršavanje je tradicija već decenijama u BERLIN-CHEMIE-u i više puta smo nagrađivani od strane Komore za industriju i trgovinu. Ova raznolikost je jedna od naših najvećih snaga.

Dosadašnja postignuća kompanije BERLIN-CHEMIE

Posljednjih godina, BERLIN-CHEMIE je postigao stope rasta koje su premašile razvoj farmaceutskog tržišta. Ovaj sjajan rezultat potvrđuje strategiju kompanije BERLIN-CHEMIE i MENARINI grupe, koja se posebno bavi razvojem inovativnih lekova. Pritom, veliku vrednost pridajemo opsežnoj obuci i kvalitetu rada našeg naučnog i prodajnog osoblja. Zahvaljujući ovom neprekidnom naporu, BERLIN-CHEMIE uživa odličan ugled u zdravstvenom sektoru, posebno kod lekara opšte prakse i specijalista.

Sve u svemu, BERLIN-CHEMIE isporučuje lekove u više od 30 zemalja i ima podružnice u više od 26 zemalja. BERLIN-CHEMIE je jedan od vodećih proizvođača lekova u istočnoj Evropi i regionu zajednice nezavisnih država (ZND). Zahvaljujući istorijskoj prisutnosti u regionu, BERLIN-CHEMIE se može pohvaliti dugogodišnjim lokalnim marketinškim ekspertizama, sofisticiranom mrežom distribucije i modernim proizvodnim lokacijama u Kalugi, u Rusiji.

Dodatne teme