Meta menu


Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnja lekova visokog kvaliteta

U skladu sa filozofijom Menarini Grupe, kompanija Berlin Chemie garantuje najmoderniju i sigurnu proizvodnju lekova najvišeg kvaliteta.
Berlin Chemie AG ima dugu tradiciju u proizvodnji lekova i izuzetno motivisan i vrlo dobro obučen proizvodni tim.

U proizvodnim pogonima u Adlershofu i Britzu, u Berlinu proizvodimo čvrste oblike lekova (tablete, film tablete, kapsule) tečne preparate (rastvore i kapi) supozirorije i rastvore za infuziju.
Proizvodni pogoni su kompletno modernizovani i usklađeni sa GMP standardima što garantuje efikasnu proizvodnju lekova visokog kvaliteta.

Nov objekat opremljen u skladu sa najvišim standardima za proizvodnju rastvora za infuzije stavljen je u pogon u Adlershofu 2000. godine. U 2001. godini je pušten u upotrebu i novi pogon za proizvodnju tečnih preparata za oralnu primenu.
Moderan proizvodni objekat sa većim brojem proizvodnih linija za pakovanje tableta, kapsula i film tableta je otvoren u aprilu 2003. godine.

Oko 350 zaposlenih proizvodi godišnje oko 270 miliona pakovanja lekova koji se koriste za lečenje raznih bolesti širom sveta.

Naš stručni tim sarađuje u rešavanju različitih problema u proizvodnji lekova i pruža svoje usluge i drugim farmaceutskim kompanijama.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati na:
Tel: +49 030-6707-2651
Fax: +49 030-6707-2119


PRETRAGA